BLIXEMSNEL KOERIER

NIEUWS 'Geen 2e Maandag van de Maand': na de training op 9 juli staan we voor een gesloten Wijkcentrum Blixems! evenementen, Eindhoven e.o.
Zie homepage
Juli 2018
MARATHONESTAFETTE BLIXEMSNEL voor alle trainingsgroepen, op zaterdag 18 augustus
   
Vorige nieuwsbrief
Voorvorige nieuwsbrief

Trainingstijden
Maandag 20:30u
, verzamelen op de Ouverture
Donderdag 20:15u
, voor de fanatiekere, serieuzere lopers, verzamelen op de Ouverture
Zondag 09:00u is er een rustige lange duurloop van 75 tot ca. 90 minuten, snelheid 10,5 - 11 km/u,, meestal begeleid door Vincent. Voor wie komt. Verzamelen in het Aanschotpark.

x x x x x x

Achtergrond-info over hardlopen, blessures, ..... lees meer, en nog meer (ook onder 'artikelen')

x x x x x x

Adresgegevens loopgroep: Contactpersoon:
Vincent Vloemans, Opaal 9, 5629HP Eindhoven.
Tel.: 040-2484255.
Email: vincent@blixemsnel.nl

x x x x x x

KLEDINGSPONSORS
x x x x x x

bullet
1:
MARATHONESTAFETTE BLIXEMSNEL
bullet
2:
FROM ZERO TO TRAIL HERO
bullet
3:
LUSTRUM BLIXEMSNEL
bullet
4:
FOTO-REPORTAGES VAN DIVERSE EVENEMENTEN
bullet
5:
runninG-PUBLICATIES

Kippenvelmomentje bij start van de Lavaredo Ultratrail (en de volgende ochtend ook de Corina Trail

  1: MARATHONESTAFETTE BLIXEMSNEL

Graag nodigen we jullie weer uit voor deelname aan de Marathonestafette Blixemsnel en de Minimarathon op zaterdag 18 augustus 2018.

Breng dit bericht svp onder de aandacht van je oude of nieuwe teamleden of deelnemende kind. Voor het laatste nieuws en online inschrijven raadpleeg je http://www.blixemsnel.nl/Marathon%20algm.htm. Het evenement is vooral gericht op bewoners van de wijk Blixembosch, doch, net zoals in vorige edities, is een team van de Eindhovense verenigingen Running Team Notenboom, Eindhoven Road Runners, "Efkeseenstukskelopen" en Loopgroep Meerhoven zoals eerder welkom om een gooi te doen naar een podiumplaats. Echter, meedoen is nog steeds belangrijker dan winnen. Toch?

De opzet is weer gelijk aan die van vorige jaren:
- Het parkoers van de Marathonestafette ligt strak rond het Aanschotpark. Er dienen 38 rondjes van 1110m te worden gelopen.

- Een team meldt zich aan met 6 lopers van dezelfde vereniging of met medewijkbewoners van de wijk Blixembosch. Er zijn eerste prijzen voor 3 teams namelijk voor het snelste all-vrouwenteam, het snelste all-mannenteam en het snelste mixed team (met minimaal 2 lopers van het andere geslacht).

-Ieder teamlid loopt steeds één rondje en wordt afgelost door een ander teamlid door overdracht van het estafettestokje. Ieder loopt dus in ieder geval 6 rondjes, en twee teamleden lopen er 7.

Er worden geen rondetijden geregistreerd. De loper meldt zijn rondje bij binnenkomst steeds meteen bij de ronde-registratie (teamscorebord).
De eigen bijdrage voor de estafettelopers is € 2,50 per persoon waarvoor ook een consumptiebon wordt verkregen (voor een biertje, frisje of 2 kopjes koffie in de grote feesttent). Voor de Minimarathon-kinderen is de deelname geheel gratis. Maak de bijdrage liefst per team (dus € 15,-- en onder vermelding van teamnaam) svp meteen bij inschrijving over op rekening IBAN: NL19INGB0002314195 t.n.v. V. Vloemans, Eindhoven.

Jongeren van 2 t/m 12 jaar lopen in 21 minuten zoveel mogelijk rondjes van 540m in het Aanschotpark (start om 09:15u).
De volwassenen en jeugd >12 jaar lopen met een team van 6 personen in estafettevorm om beurten een rondje van 1110m rond het Aanschotpark (start om 10:00u).
Meld je team svp uiterlijk 6 juli aan in verband met de zomervakantie. Als je geen compleet team bij elkaar krijgt, meld je dan op tijd met een incompleet team aan; wij trachten dan aan te vullen met andere incomplete teams of andere individuele aanmelders.

Zien we jullie dit jaar weer? Zet zaterdag 18 augustus maar alvast in de agenda als het er nog niet in staat. ’s Avonds na 20:00u is er trouwens een vrij toegankelijk wijkfeest in de grote feesttent op het terrein; dus er is een bijna dagvullend programma voor iedereen.

Voor het laatste nieuws zie de evenementwebpagina: http://www.blixemsnel.nl/Marathon%20algm.htm

NAAR BOVEN 

  2: FROM ZERO TO TRAIL HERO
Bron: Trailrunnermag

Whether you are building from scratch, or rebuilding after a break, a few principles can help you set up a fast-and-fun running future.

https://trailrunnermag.com/training/from-zero-to-trail-hero-part-1.html

https://trailrunnermag.com/training/from-zero-to-trail-hero-part-2.html

https://trailrunnermag.com/training/from-zero-to-trail-hero-part-3.html

https://trailrunnermag.com/training/from-zero-to-trail-hero-part-4.html

NAAR BOVEN 

  3: LUSTRUM BLIXEMSNEL

Per 1 december 2018 bestaat Loopgroep Blixemsnel 15 jaar. Na eerdere feestjes voor het 1e en het 2e lustrum kan ook een 3e feestje niet ontbreken. Op Facebook is inmiddels een terugblik op evenementen van dec 2013 t/m dec 2018 opgestart; iedere week worden een paar foto's van steeds recentere evenementen bijgeplaatst. Zie hier wat er tot nu toe is gepubliceerd: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1493822667400941.1073741834.100003196678315&type=1&l=a0962949e1. We zijn inmiddels al bij begin 2017 aanbeland.

Voor degenen die de highlights van de eerste 10 jaar uit de oude doos, nog eens, willen bekijken, kijk hier (dec 2003 - dec 2013): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.141140719335816.28300.100003196678315&type=1&l=ad1fa9c880

NAAR BOVEN

4: FOTO-REPORTAGES VAN DIVERSE EVENEMENTEN
Hardloopweekend 2.1 2018 in Scheveningen

Hardloopweekend 2.1 2018 in Scheveningen, aftermovie


Overige foto's

Overige foto's
Gulbergtraining woensdagavond 6 juni TERRASBORREL Blixemsnel 2018


Overige foto's


Overige foto's

BIERLOOP 2018, 20 juni

Lavaredo Ultratrail, 23 juni


Overige foto's


Overige foto's

Lavaredo Ultratrail, 23 juni aftermovie door Matthijs  

NAAR BOVEN 

 

5: runninG-PUBLICATIES

Trail Running Magazine: https://www.trail-running.eu/wp-content/uploads/2018/04/Magazine-April-2.pdf

Trail Running Magazine: https://www.trail-running.eu/wp-content/uploads/2018/06/magazine-editie-juni.pdf

 

 

KORTINGSAFSPRAKEN met rønnør EINDHOVEN en RUNNERSWORLD EINDHOVEN

Zowel met Rønnør (van Kari en André, voorheen Run2Day) aan de Geldropseweg 19 dat al jaren onze clubkleding prima verzorgt, als met Runnersworld aan de Willemstraat hebben we een goede relatie. Beide zaken bieden je een uitgebreide voetanalyse om een zo goed mogelijk advies te geven welk type schoen het best bij je past. Daarnaast krijg je als lid van Loopgroep Blixemsnel (vermeld dat vooral!) bij beide 10% cash-korting. Bij Rønnør kun je als alternatief ook 15% korting krijgen, gereserveerd voor je volgende aankoop. Rønnør sponsort bovendien prijsjes en materialen voor ons evenement Marathonestafette Blixemsnel in het laatste weekend van de basisschoolvakantie en levert onze clubkleding.

Bij Runnersworld krijgen we bij aankoop van schoenen bovendien een paar loopsokken gratis bij en wordt € 5,00 geschonken aan de clubkas (hiervan bekostigen we een deel van de jaarlijkse terrasborrel).

NAAR BOVEN

 

FOTO'S: Mocht je foto's hebben die je via de website wilt delen, stuur ze me toe. Of stuur de link aan mij om te publiceren.
Regionale loopevenementen: Als je aan een loop mee gaat doen, kan ik je naam bij het evenement vermelden zodat je weet �f en wie er nog meer gaan. Meld het bij mij.
Truuk: je kunt je soms als lid van 'Loopgroep Blixemsnel' inschrijven bij wedstrijden, ook als je geen Atletiekunie-lid bent. Je vult als lidnummer 123456 in, waarna je uit de
loopgroepenlijst de onze kunt aanklikken. De korting krijg je echter niet.

NAAR BOVEN

Hebben jullie suggesties voor deze nieuwsbrief, laat het me weten via  vincent@blixemsnel.nl.    

 
 
google click fraud lawsuit